söndag 1 mars 2009

Äntligen slutet på början av..


en ny vecka. Nya friska tag, långt ifrån Öxnevallas djupa skogar. Har suttit lamm-morske stand in, när syster Familj varit bortblåsta. Har suttit rätt passiv o stirrat in i braskaminen. Det var nog nyttigt på många sätt. Skönt att vara borta från hemmet o bara ha ett par precisa ansvarsområden att sköta. Valla hundar, mata hönor o får o se till så eventuella lamm blir väl omhändertagna av sina mödrar. Man kan konstatera, som så många gånger förr, att får är dumma, men förmodligen så smarta som de behöver vara för sin egen överlevnad. Har nu mot allt bättre vetande glatt gått i koalition m grannar PoE med fåruppfödning som huvudsyfte. Annars var det väl inget viktigt jag hade att förmedla, förutom att man bör vara positiv för att må bra.(Tror jag). 

5 kommentarer:

  1. Lamm-morske?? Har de lammat så att du har assisterat? Låter otroligt skönt att sitta och stirra in i en braskamin, men du vet väl att vedeldning är helt miljövidrigt med alla rökgaser det innebär. Men mysigt är det.

    Jo, syster Familj hade minsann träffat Wiwi i huvudstaden.

    Menar du att du ska ge dig in i fåruppfödning? Du ska alltså ha egna får, tillsammans med PoE? Hund, katt och nu laur. Jaha. Men vad händer med körskollärarinnekarriären då?

    SvaraRadera
  2. Lauren kan ju vara med o vara Lauror i bilen...

    SvaraRadera
  3. Du skriver så underhållande och bra kära faster, hur går det med publiceringen av de där novellerna??

    SvaraRadera
  4. Kära brorsdotter... Novellerna har ännu inte kommit så långt som till publicering, ens på bloggen. Men endera dan kanske när du går förbi närmsta bokhandel, kan det ligga en liten bok m pseudonymen Vivien Willing.

    SvaraRadera
  5. Vivien Villig ;-)

    Lauror i bilen - den var bra :-D

    SvaraRadera