torsdag 2 april 2009

Halvmåne


Torsdag kväll. Remmat över bergen i närområdet m sinnet stint av vårkänslor. Ljuvligt är att finnas till i denna ljuva vitsippstid. Sedan te hos P o E. Vid hemgång spred den halva månen ett sken över stigen, som hindrade mig från att snubbla o slå framtänderna i lömska rötter. Ljuvligt.. Tillverkar stora urnor till Norsk utställning. Ganska skoj, är det inte, att sitta i dammig verkstad när solen vräker ner över nejden. Men kanske att det i morgon eftermiddag kan bli en öl i en solig backe efter dagens dont.

4 kommentarer:

  1. tyvärr verkar solen ha gått bort sig i dimman...

    SvaraRadera
  2. kära väninna, nu inser jag att detta är enda sättet att kommunicera med dej. Har övervägt länge att använda detta forum men nu är steget taget. Våren sparkade mig i lööven och en öl kunde vi kanske klämma ihop någon dag..I värsta fall kan vi tränga in oss i växthuset eller i din dammiga verkstad.. Hav förtröstan!!

    SvaraRadera
  3. Solen kom... Vad härligt att du äntligen släppt taget Rosita . Kanske man kan titta in på din blivande blogg snart? Öl o lerdamm blandat är gott o ger fin avföring, så välkommen till mitt lerdammshål.

    SvaraRadera
  4. Herregud vad ljufligt med vitsippor i månskenet - rena rama norska poesin, som en vårbäck, så porlande och glad, med lite finsk kärvhet i skuggorna. Ser fram emot att någon gång framöver få dricka en öl med Er i en solig skogsbacke - kanske på Älgö i sommar?

    SvaraRadera