tisdag 2 juni 2009

Bråda tider o havsbad



Känns lite som bloggen har fått stå åt sidan ett tag... Förlåt alla miljoner trogna läsare, så gör man inte. Men, man kan göra så om man vill, o det är helt rätt, om man själv tycker det, o det är det som är så bra med bloggar. Man kan inte få en rak höger över nätet, man behöver inte se o höra alla gråtande, besvikna människor. Man har inte en aning om hur många som över huvudtaget bryr sig, eller skrattar i fryntlig mjugg. Man kan göra sig till åtlöje hur mycket man vill, på distans liksom. Nåväl, här i Syllinge börjar man få lite fårångest. Kommer vi få in hö utan regn på. Vem ska klippa klorna på dem, är de för varma för sitt eget bästa? Måste man raka dem inför kommande svåra hetta eller blir det kallt o man har redan rakat dem o de fryser som nakenhundar. Nåväl... Jag drar till Noreg om lördagen, för att möta den norska publiken, le brett o se klurigt kulturell åt. Visst har vi havsbadat jag o väninnan....

3 kommentarer:

  1. Jag började just undra ifall vårens lustar fått dej att ge upp bloggeriet och bara hänge dej åt utomhusaktiviteter såsom vi andra naturfenomen.
    På tal om får-ans tycker jag du ska klippa till snarast och manikyren gör du givetvis på samma salong.. Beträffande hö finns det att köpa som sagt. Lycka till nu när du ska iväg på export..

    SvaraRadera
  2. Ja, nu är det juni månad. Det är officiellt sommar nu. Då badar man i havet i de södra breddgraderna. Dom är ju lite tossiga där nere har man hört talas om.

    SvaraRadera
  3. Några frågor:

    1. Har får verkligen klor? Om ja, är du säker på att det inte är en ulv...?
    2. Varför har du alltid solglasögon på dig när du badar? Det ser faktiskt lite smågalet ut. Jo visst, man får ha det om man vill, men är det inte lite opraktiskt också?
    3. Hur många grader kan det ha varit månntro?

    /Libbstickan

    SvaraRadera