torsdag 11 juni 2009

Så vackert o morsomt...




I Norge kan man uppleva skön natur o roliga stunder. Jag tror det börjar dra lite i Lofotsnerven... Men, även södra Norge har mycket vackert att erbjuda. Utställningen är i full gång, men jag är hemma i Sweden o jollrar. Norsk vernissage o trevligt norskt umgänge har förgyllt min försommar.

4 kommentarer:

  1. Men vad märkligt att de inte har någon tyngdlag i Norge. Vi kanske ska skriva ett brev till Beatrice Ask och be att de avskaffar den i Sverige också.

    Kasslerkrukan är riktigt fin. Är den i privat ägo? Till salu?

    Gick det bra på konstvandringen förresten? Sålde du nåt? Träffade du många mysiga människor? Några nya nyllen? Kär keramik? Härliga hundar?

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Bill.. Jag korrekturläste inte innan jag ploppade iväg svaret till dig.. Men Norge är inte med i eu. Tror det är därför man liksom svävar i kring när man är där. The kasslerkruka is gone. Konstvandringen var givande på alla sätt o vis. Lapade mycket beröm o byggde på mitt konstnärsego rejält.

    SvaraRadera
  4. Kasslerkrukan skapar ha-begär! Jag är inte förvånad att den är gone. Vernissage i fjärran länder låter kul. Förstår at du svävar.
    lots of hugs, Wille

    SvaraRadera