torsdag 23 juli 2009

Snigelparty!



Minsann torsdag o det har kommit blött hela dagen. Stövletter i gummi o regnmössa på. Utlovad snigeldansfilm kommer här, plus bonusbilder på handplockning av sniglar utförd av brorsdöttrar och Theresé som är en idog plockare. Titta på påsarna, som innehåller sniglar... De skriker ganska mycket under själva plockningen, av glädje eller avsmak är svårt att säga.

5 kommentarer:

  1. Vad roligt du verkar ha.. för att inte tala om Hedda. Tur kanske att du inte fått med något ljud. Händer det inte att du slirar omkull eller har du broddar på kanske. ( själv använder jag köksax, obs. en gammal sådan.)

    SvaraRadera
  2. Visst slirar vi ikull emellanåt. men glädjeruset vi känner i dansen tar bort smärta o förnedring. Kökssax tar nog bort en del av den eufori man kan känna i ett snigeldansarrace?

    SvaraRadera
  3. Men det är ju fantastiskt hur du har avancerat - jag menar i dans OCH i IT-kunskap eftersom du har fått till rörlig bild på din egen blogg. Ja, jag är helt imponerad. Nu kan du inte längre säga att du inte är så haj på det här med datorer. Skulle du tröttna på keramiken kan du ju bara falla tillbaka på en karriär som IT-tekniker. Wow! Det är ju jättebra :-D

    Snart ses vi...

    SvaraRadera
  4. -Bästa Vivien!

    Det var i alla fall ljud på min gamla dator! Jag hörde tydligt den lilla hunden skälla och hur du sa -så! på slutet.

    Tack för den filmen. den gladde mig.

    En syster

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt när man kan glädja andra.. Mina IT-kunskaper överträffar vida min horisont om man säger så! Och oooh vad roligt med nya bloggläsare. Jag välkomnar dig o bodilbohem. Väntar m spänning på ditt första kittlande blogginlägg!?

    SvaraRadera